Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost amendat, joi, de Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DJSP) Suceava, după ce nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu, în contextul evoluţiei infecţiilor cu noul coronavirus, a declarat, pentru Agerpres, directorul instituţiei, Silvia Boliacu.

Potrivit sursei citate, bărbatul, care are domiciliul în localitatea Marginea, a fost identificat în Moldoviţa, iar primarul comunei a anunţat autorităţile şi i s-a aplicat o amendă de 10.000 de lei, fiind introdus din nou în izolare.

Un număr de 716 persoane se află în izolare în judeţul Suceava, fiind monitorizate la domiciliu fără simptomatologie specifică, dintre acestea 396 călătorind în zonele de risc, iar restul sunt membri de familie sau aparţinători.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, în total au ieşit din autoizolare 292 de persoane.

Totodată, în judeţul Suceava se află carantinate în spaţiile special amenajate un număr de 44 de persoane, iar o singură persoană, în vârstă de 71 de ani, a fost confirmată cu COVID-19 şi se află într-un spital din Iaşi.

De asemenea, nu mai sunt persoane internate cu suspiciune de noul coronavirus în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

DSP Suceava a precizat că s-au prelevat probe de la persoanele aflate în carantină şi de la contacţii cetăţeanului român confirmat cu COVID-19, iar rezultatul analizelor pentru toate testele aflate în lucru la Iaşi au fost negative.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri