Două persoane au fost sancţionate cu câte 5.000 de lei fiecare după ce poliţiştii au constatat că acestea nu au respectat condiţiile izolării la domiciliu, a informat, vineri, Instituţia Prefectului Vrancea, notează Agerpres.

În cursul zilei de joi, poliţiştii au efectuat mai multe misiuni de verificare a respectării măsurilor de autoizolare la domiciliu.

"Un număr de 27 de lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au participat la un număr de 30 misiuni privind verificare respectării măsurilor de autoizolare la domiciliu. Au fost aplicate două sancţiuni în cuantum de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea autoizolării", precizează Instituţia Prefectului Vrancea.

Potrivit sursei citate, tot în cursul zilei de joi, patru echipaje compuse din opt cadre din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea au efectuat misiuni de însoţire pentru tranzitarea a opt autoturisme cu 22 de persoane astfel: trei autoturisme pe ruta Bacău-Galaţi şi un autoturism pe ruta Buzău-Galaţi. Este vorba de persoane care au trecut graniţa în ultimele ore şi care au tranzitat Vrancea spre localitatea de domiciliu.

La nivelul judeţului Vrancea se aflau în carantină instituţionalizată, joi, 38 de persoane, alte 829 fiind în izolare la domiciliu.

Citeste si:
Poliţia: 5 membri ai Guvernului, amendați pentru nepurtarea măștilor
Poliţia Capitalei: Cinci...

De asemenea, două persoane au fost diagnosticate ca purtătoare ale virusului. Unul dintre bărbaţi diagnosticaţi cu COVID-19 a fost trimis la Iaşi, iar celălalt a rămas în carantină instituţionalizată la Focşani, sub supravegherea medicilor.

Sursa foto: Facebook Politia Romana

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ro-Alert: Incendiu major în București cu degajări masive de fum
Setari Cookie-uri