Două persoane au fost sancţionate cu câte 5.000 de lei fiecare după ce poliţiştii au constatat că acestea nu au respectat condiţiile izolării la domiciliu, a informat, vineri, Instituţia Prefectului Vrancea, notează Agerpres.

În cursul zilei de joi, poliţiştii au efectuat mai multe misiuni de verificare a respectării măsurilor de autoizolare la domiciliu.

"Un număr de 27 de lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au participat la un număr de 30 misiuni privind verificare respectării măsurilor de autoizolare la domiciliu. Au fost aplicate două sancţiuni în cuantum de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea autoizolării", precizează Instituţia Prefectului Vrancea.

Potrivit sursei citate, tot în cursul zilei de joi, patru echipaje compuse din opt cadre din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea au efectuat misiuni de însoţire pentru tranzitarea a opt autoturisme cu 22 de persoane astfel: trei autoturisme pe ruta Bacău-Galaţi şi un autoturism pe ruta Buzău-Galaţi. Este vorba de persoane care au trecut graniţa în ultimele ore şi care au tranzitat Vrancea spre localitatea de domiciliu.

La nivelul judeţului Vrancea se aflau în carantină instituţionalizată, joi, 38 de persoane, alte 829 fiind în izolare la domiciliu.

De asemenea, două persoane au fost diagnosticate ca purtătoare ale virusului. Unul dintre bărbaţi diagnosticaţi cu COVID-19 a fost trimis la Iaşi, iar celălalt a rămas în carantină instituţionalizată la Focşani, sub supravegherea medicilor.

Sursa foto: Facebook Politia Romana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri