Un consilier PSD cere eliminarea băncilor din parcuri pentru ca bătrânii şi copiii să stea acasă

Consilierul local al PSD Braşov, Alexandra Crivineanu, cere Primăriei să ia în calcul eliminarea băncilor din parcuri şi locurile de promenadă astfel ca pensionarii şi copiii să respecte îndemnul autorităţilor de a sta acasă, scrie Agerpres.

„Fac apel la conducerea Primăriei să extindă măsurile de prevenţie în municipiul Braşov, cea mai mare aglomerare urbană din judeţ. Primăria trebuie să ia măsuri de dezinfectare a străzilor, spaţiilor publice a celor de depozitare a gunoiului etc. De asemenea, rog să se ia în calcul eliminarea băncilor din parcuri şi locurile de promenadă astfel ca pensionarii şi copiii să respecte îndemnul autorităţilor de a sta acasă", a declarat Alexandra Crivineanu, potrivit unui comunicat de presă.

Primăria Braşov a anunţat, vineri, că în acest weekend va începe dezinfecţia străzilor din municipiu, a arterelor de circulaţie şi a refugiilor RAT. Până sâmbătă, operatorul de salubrizare trebuie să finalizeze spălarea principalelor artere de circulaţie şi să demareze curăţarea trotuarelor, etapă care presupune, înainte de utilizarea spumei active, o aspirare completă a străzilor, a transmis Biroul de presă al Primăriei Braşov.

Sursa foto: Pixabay


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri