Peste 1.700 de persoane care nu au respectat măsura restricţionării circulaţiei au fost depistate şi sancţionate în prima noapte în care au intrat în vigoare prevederile Ordonanţei militare nr. 2.

"În perioada 23 martie, ora 22,00 - 24 martie 2020, ora 06,00, la nivel naţional, au fost depistate 1.741 de persoane care nu au respectat măsura restricţionării circulaţiei în intervalul orar 22,00 - 06,00. De asemenea, 22 de persoane aflate în izolare au fost depistate că au părăsit locaţia, iar poliţiştii au aplicat faţă de acestea 19 sancţiuni contravenţionale", informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), scrie Agerpres.

Nu au fost depistate persoane aflate în stare de carantină care au părăsit locaţia în care au fost plasate.

În conformitate cu prevederile Ordonanţei militare nr. 2, persoanele izolate la domiciliu, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locaţia în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate şi sunt conduse de forţele de ordine publică şi plasate în carantină instituţionalizată, sub pază.

Persoanele carantinate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locaţia în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, sunt carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri