Lupta împotriva răspândirii coronavirusului a schimbat comportamentele sociale obișnuite. Starea de Urgență decretată, urmată de instaurarea carantinei totale, au redus la minimum dinamica populației. wall-street.ro vă arată câteva imagini cu Bucuresștiul în serile de carantină totală.

Străzile goale ale capitalei sunt acompaniate de sirenele mașinilor de poliție, care anunță constant îndemnul "Stați în casă".

Citeste si:
Prefectul județului Ialomița cere carantinarea totală a orașului...
COVID-19 | Prefectul...

Dar să nu uităm de aventurieri, care, în ciuda tuturor avertismentelor justificate, încalcă regulile și ies pe străzi, fără să aibă motiv întemeiat.

Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 263 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani. Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj). De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 645 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

Citeste si:
FOTO REPORTAJ | Cum arată Centrul Vechi după redeschiderea teraselor
FOTO REPORTAJ | Cum arată...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
GCS: 119 cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus raportate în ultimele 24 de ore
Setari Cookie-uri