Primăria Capitalei a decis să depună o plângere penală împotriva societăţii de salubrizare ROMPREST, pentru „refuzul nejustificat" de a ridica gunoiul de la centrele de carantină, timp de o săptămână, a afirmat sâmbătă viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, citat de Agerpres.

„Am luat decizia, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil. Să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat pentru că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria este inacceptabil, în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti. Vom merge până acolo încât vom cere anularea contractului pentru acest operator, pentru că este nejustificat", a precizat Bădulescu, într-o declaraţie de presă prilejuită de anunţul privind închiderea parcurilor din Capitală.

El a adăugat că Primăria Sectorului 1 şi PMB încearcă de o săptămână să rezolve această problemă, însă grupurile de interese din ROMPREST invocă „tot felul de prostii".

„Primăria Sectorului 1 alături de noi încearcă această problemă să o rezolve de aproape o săptămână, însă grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii, faptul că nu li s-a plătit factura şi că ei nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice", a susţinut viceprimarul Capitalei.

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri