Șoferii SATB SA transportă românii din diaspora, sosiți în țară, de pe Aeroportul Otopeni, în toate județele țării. Sindicatul Transportatorilor din București anunță că șoferii STB fac curse speciale, pentru a evita răspândirea epidemiei de COVID-19 și pentru a respecta condițiile de izolare.

Societatea de Transport București anunță cum a ales să se implice în lupta contra COVID-19. STB SA a încheiat un protocol cu Ministerul de Interne pentru a ajuta la transportarea românilor sosiți pe Aeroportul Otopeni din București către județele din care provin persoanele întoarse în țară, potrivit unei informări de pe stb-sindicat.ro.

Zece autobuze au plecat către Timișoara, Covasna și Suceava, au anunțat sâmbătă sindicaliștii. "În această seară (sâmbătă - n.r.) alte autobuze STB SA au plecat cu alți călători către destinații din țară, iar cursele vor continua cât va fi nevoie: la Constanța, Galați, Tulcea, Harghita, Covasna, Timișoara, Mehedinți, Suceava, Iași, Giugiu, Teleorman, Dâmbovița", au mai spus reprezentanții sindicatului.

Mai multe informații, aici.

Citeste si:
COVID-19 | Cum veți putea circula cu STB începând cu 18 mai
COVID-19 | Societatea de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Cum vrea Guvernul să aducă acasă diaspora. 3.000 de lei, salariu în agricultură
Setari Cookie-uri