O angajată Metrorex, în vârstă de 40 de ani, care lucrează în sediul central al companiei, a fost depistată pozitiv cu noul Coronavirus, pe 22 aprilie. Femeia se afla în concediu medical începând din 14 aprilie, se arată într-un comunicat de presă.

„Metrorex informează că în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu soțul acesteia care a fost testat și confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani. Prin specificul funcției, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de 22.04.2020, aceasta și-a anunțat șefii ierarhici că a fost testată și confirmată pozitiv. Precizăm că începând cu data de 14.04.2020, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă. Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde își desfășura activitatea este dezinfectat”, potrivit comunicatului de presă.

Metrorex a anunțat autoritățile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri, în conformitate cu prevederile legale.

La finalul lunii martie, Metrorex anunța că un controlor de acces la metrou, la stația Laminorului, a fost depistat cu noul Coronavirus, luni, 30 martie. Angajatul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, are atribuții de supraveghere a accesului în stație. Bărbatul se afla în concediu medical pentru alte afecțiuni din data de 20 martie.

În martie, numărul de trenuri de metrou aflate în circulaţie s-a redus cu 15% până la 20% pe toate magistralele, în funcţie de evoluţia traficului de călători din aceasta perioadă,

Citeste si:
După Google şi Facebook, Uber impune vaccinarea angajaților
După Google şi Facebook, Uber...

Sursa foto: Voicu Horațiu | Pixabay

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri