Primarul general, Gabriela Firea, recomandă bucureştenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante, în contextul în care s-a constatat o creştere notabilă a traficului rutier în Capitală, după anunţul privind relaxarea restricţiilor de circulaţie începând cu data de 15 mai.

"Înţeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare şi restricţii, dar trebuie să fim conştienţi cu toţii că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorităţi poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureştenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante şi să respecte regulile de igienă şi de distanţare socială", scrie Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.

Ea precizează că a evaluat, joi, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliţiei Locale şi cu directorul executiv al Direcţiei Transporturi, situaţia traficului crescut, precum şi modul în care transportul public de suprafaţă a fost adaptat condiţiilor de criză.

Citește și Medicul Virgil Musta atrage atenția românilor că măsurile de 1 Mai trebuie respectate

Sursa foto: shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Metroul din Drumul Taberei nu se mai deschide pe 30 iunie. Care este noul termen
Setari Cookie-uri