Primarul general, Gabriela Firea, recomandă bucureştenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante, în contextul în care s-a constatat o creştere notabilă a traficului rutier în Capitală, după anunţul privind relaxarea restricţiilor de circulaţie începând cu data de 15 mai.

"Înţeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare şi restricţii, dar trebuie să fim conştienţi cu toţii că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorităţi poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureştenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante şi să respecte regulile de igienă şi de distanţare socială", scrie Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.

Ea precizează că a evaluat, joi, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliţiei Locale şi cu directorul executiv al Direcţiei Transporturi, situaţia traficului crescut, precum şi modul în care transportul public de suprafaţă a fost adaptat condiţiilor de criză.

Citește și Medicul Virgil Musta atrage atenția românilor că măsurile de 1 Mai trebuie respectate

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri