Conturile Jandarmeriei Capitalei au fost poprite în urma unei acţiuni a executorilor judecătoreşti împotriva Jandarmeriei, care a pierdut mai multe procese cu protestatarii care s-au aflat în Piaţa Victoriei pe data de 10 august 2018.

Protestatarul Cristian Dide a anunţat că asociaţia pe care o reprezintă, Evoluţie în Instituţie, are de primit cheltuieli de executare din partea Jandarmeriei Bucureşti, în urma proceselor câştigate de protestatarii amendaţi de Jandarmerie pe 10 august, iar deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, conturile Jandarmeriei Capitalei au fost poprite.

"Ştiu că nu este un Breaking News. Dar am poprit conturile Jandarmeriei Bucureşti", a scris Dide pe pagina sa de Facebook.

La rândul ei, Jandarmeria a precizat că instituţia şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată, anterior emiterii dosarelor de executare silită.

"Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public privind poprirea emisă pe conturile Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, facem următoarele precizări: în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, instituţia noastră şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată, anterior emiterii dosarelor de executare silită. Precizăm că au fost transmise documentele care dovedesc îndeplinirea obligaţiilor către executorul judecătoresc pentru rezolvarea de îndată a acestei situaţii", se arată într-o informare a Biroului de presă al DGJMB.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri