Un nou mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, internat într-o clinică din Italia

Tribunalul Bucureşti a decis ca Mario Iorgulescu să fie arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, de la data încarcerării, în condiţiile în care fiul preşedintelui LPF se află internat într-o clinică din Italia.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curta de Apel Bucureşti. Tribunalul Bucureşti a mai emis un mandat pe numele lui Iorgulescu la începutul lunii martie, decizie care a fost anulată de Curtea de Apel Bucureşti pe motiv că nu au fost respectate acte de procedură, scrie Agerpres.

Mario Iorgulescu este urmărit penal pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, fiind sub influenţa alcoolului şi după ce a consumat cocaină.

Procurorii notează că, la data de 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a condus un autoturism marca Aston Martin model DBS, cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, şi a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe.

Anchetatorii explică faptul că Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h, în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Citeste si:
Mandatul de arestare emis în lipsă pe numele lui Mario Iorgulescu a...
Mandatul de arestare emis în...

Conform procurorilor, din momentul în care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, Mario Iorgulescu nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum.

Mario Iorgulescu a fost grav rănit în urma accidentului, el fiind transportat pentru a primi îngrijiri medicale la o clinică din Italia, însă procurorii români consideră că el se sustrage urmăririi penale.

Sursa foto: Mediafax

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Guvernul va reveni la garanția pe sticle
Setari Cookie-uri