Locuitorii unui oraș ar trebui să își schimbe toate actele pentru că numele unei străzi este greșit de 24 de ani

Situație bizară în Târgu Jiu. O stradă care trebuia să poarte numele unui erou al Revoluției din Decembrie 1989 a fost botezată cu numele fratelui acestuia. Pentru că redenumirea străzii ar însemna schimbarea tuturor buletinelor, autoritățile au tot amânat. Și așa au trecut 24 de ani.

Autoritățile din Târgu Jiu au încurcat numele a doi frați: unul dintre ei, erou al Jandarmeriei, în memoria căruia a fost ridicat un monument într-o localitate din județ. Celălalt este în viață, dar autoritățile i-au încurcat și au folosit numele celui care trăiește pentru a denumi o stradă, scrie Digi24.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu știe despre e vorba, dar spune că îndreptarea erorii i-ar costă prea mult pe cei care locuiesc acolo.

Mii de documente au fost emise în acest timp

Marcel Romanescu: "Gândiți-vă că în 20 de ani au fost emise mii de documente cu denumirea propusă de autoritatea publică locală la acel moment. E adevărat că nici nu putem să rămânem să așteptăm la un moment dat ca acest nume să mai rămână zeci de ani, vom veni cu o modificare, însă tot prin HCL trebuie să dăm și un termen, un termen rezonabil în așa fel încât oamenii să-și poată completă noile documente cu adresa corectă".

Locuitorii din zonă nu știu nimic despre această greșeala. Sunt revoltați că autoritățile se gândesc să-i pună pe ei să plătească pentru schimbarea documentelor.

Citeste si:
[VIDEO] Un tânăr și-a lăsat BMW-ul, în mijlocul străzii, ca să-și...
Un tânăr și-a lăsat mașina,...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri