Cum vom ieși la terase începând cu 1 iunie. Anastasiu: sunt măsuri de bun simț

Terasele din România ar urma să fie deschide de luni, 1 iunie, conform declarațiilor făcute de către Dragoș Anastasiu, antreprenor și președintele Camerei de Comerț Româno-Germane, într-o intervenție la postul de televiziune Digi24.

”Dupa informațiile pe care le avem, terasele ar urma să fie deschise de luni, 1 iunie, mi-aș dori ca Guvernul să iasă cu o surpriză si să le deschidă sâmbătă, pentru că nu cred că este o mare diferență”, precizează Anastasiu.

Din discuțiile avute cu reprezentanții autorităților, Anastasiu precizează că acestea vor impune o distanță de 1,5 metri între spătarele scaunelor, iar numărul maxim de persoane prezente la masă ar urma să fie de 6.

”Am discutat referitor la o prezență de 6 persoane la masă, care să fie din același grup. Chelnerii și bucătari vor trebui să poarte măști, mesele să fie dezinfectate și si să fie un fel de instructaj făcut fiecărui client în parte în ceea ce privește măsurile pe care și ei trebuie să le aibă în vedere”, adaugă Anastasiu.

Antreprenorul precizează că lucrurile încep să se miște și în zona hotelieră, Delta Dunării și litoralul românesc urmând a avea turiști în acest weekend, ce-i drept, fără acces la terase, ci se vor baza pe serviciile de room service.

Citeste si:
Vacanțe gratuite, în Delta Dunării și la munte, pentru medici
Un touroperator român a...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Poliția a dat amenzi record azi-noapte, în zonele turistice din România
Setari Cookie-uri