Funcționari publici care lucrează în Direcții de Finanțe Publice sunt surprinși fără măști în instituții

Funcționari ai statului din cadrul unor Direcții de Finanțe Publice au fost suprinși că nu poartă măști la locul de muncă, deși purtarea acestora este obligatorie în spațiile închise, potrivit Digi24.ro.

Mai multe fotografii și filmări realizate, joi, 4 iunie 2020, în direcțiile de finanțe din Dolj, Gorj și Ilfov, arată că funcționarii publici, care apar în imagini, nu poartă mască de protecție.

Un funcționar public din Gorj, care lucrează singur după ghișeu și are un geam de sticlă în față, ar trebui să poarte mască, pentru că primește și eliberează documente cetățenilor din Târgu Jiu. Angajata nu poartă, însă, mască de protecție.

„Am să verific toate aceste aspecte. Vreau să văd când a fost realizat acest filmuleț, iar în condițiile în care este realizat în această perioadă de stare de alertă sau stare de urgență, am să iau legătura cu doamna director din cadrul Direcției Consiliului Local pentru a impune măsurile necesare și a face o verificare imediată”, spune primarul din Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu.

Întrebat cine ar trebui să verifice aceste lucruri, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, spunea că poliția locală, jandarmii, DSU. El crede că este destul de grav să se întâmple astfel de situații.

Citeste si:
Angajați neasigurați la CNAS.Personalul a fost încadrat greșit în...
Angajați neasigurați la CNAS....

Sursa foto: Digi24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Opt muncitori români dintr-o fermă franceză, infectați cu Covid-19
Setari Cookie-uri