Vremea ca continua să rămână instabilă în Bucureşti, iar până sâmbătă dimineaţa sunt prognozate averse însoţite de descărcări electrice, vânt şi, posibil, grindină, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Până sâmbătă la ora 10:00, la nivelul Capitalei, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, vijelii şi grindină, informează Agerpres.

Cantităţile de apă ce se vor acumula îndeosebi în intervale scurte de timp, vor depăşi 15 - 20 l/mp, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 28 de grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între 16 şi 18 grade Celsius.

Meteorologii au emis, joi, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în întreaga ţară, până sâmbătă dimineaţa.

Astfel, în intervalul 11 iunie, ora 10:00 - 13 iunie, ora 10:00, pe arii relativ extinse vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, în care vor predomina descărcările electrice, aversele torenţiale, grindina şi vijeliile. Cantităţile de apă vor depăşi 25 - 30 l/mp şi pe arii restrânse 40 - 60 l/mp.

ANM precizează că, până la jumătatea săptămânii viitoare, gradul de instabilitate atmosferică se va menţine accentuat în cea mai mare parte a ţării.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri