Cetăţenii care vin în România din ţările care nu se regăsesc pe lista celor pentru care a fost introdusă excepţia de la carantină şi izolare, dar care tranzitează state care sunt exceptate, au în continuare obligaţia izolării la domiciliu sau a carantinării, la cerere, precizează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Excepţie fac cetăţenii care vin din state ce nu se află pe lista aprobată de Comitetul National pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) şi care petrec în ţările incluse pe listă o perioadă de 14 zile sau mai mare, înainte de a intra în România.

CNSU a aprobat lista statelor pentru care a fost introdusă excepţia de la carantină şi izolare pentru cetăţenii care vin în România. Astfel, statele pentru care este introdusă măsura exceptării de la izolare, pentru persoanele asimptomatice care vin în România, sunt: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Confederaţia Elveţiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

Lista este actualizată săptămânal de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16,00, în vederea introducerii în listă a unor noi ţări.

Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri