FOTO Un nou aeroport se construiește în România. Lucrările sunt în toi

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, spune că proiectul noului aeroport va beneficia atât de susţinerea Guvernului, cât şi de finanţare din alte surse.

Prezent la Brașov, Boloș a fost întrebat în ce stadiu sunt procedurile pentru decontarea din fonduri UE a construcției aeroportului.

Ministrul Fondurilor Europene a menționat, totodată, că nu are informaţii în privinţa avizului pe care Consiliul Concurenţei ar trebui să-l dea pentru ca pe acest proiect să poată fi accesate fonduri europene, scrie Digi24.

"Aeroportul este asumat ca obiectiv prioritar de Guvern şi este pentru prima dată când Guvernul coparticipă la finanţare şi cunoaşteţi demersurile făcute la CE pentru includerea în Masterplanul General de Transport, realizate în acest sens al asigurării finanţării lui. Este un proiect, cred eu, care va beneficia atât de susţinerea guvernului, cât şi de sprijin de finanţare din alte surse pe care România le accesează. (...) Nu cunosc să se fi pronunţat Consiliul Concurenţei asupra schemei de ajutor stat", a spus ministrul, răspunzând unei întrebări.

Citeste si:
Noi zboruri Blue Air din România. Care sunt destinațiile turistice
Blue Air introduce zboruri...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Boloș a precizat că este pentru prima dată când Guvernul co-participă la finanțarea proiectului Aeroportului Internațional de la Ghimbav.

Foto: Aeroportul Internațional Ghimbav -BRASOV

Citeste si:
Aeroport la Brasov? Ponta: Din partea mea exista sprijin
Ponta, despre construirea...
Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Ghimbav -BRASOV

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri