Petrecere fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Olimp, cu vedete și influenceri - video

Cu ocazia lansării hotelului de lux Novum, din stațiunea Olimp, mai mulți influenceri și vedete au petrecut, în interior, fără respectarea regulilor de distanțare sau ale celorlalte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, potrivit G4media.ro.

În filmul publicat pe YouTube de Adina Buzatu, numit `Distracție la mare”, se vede cum la petrecere participă mai mult de 50 de persoane, care nu poartă măști și nici nu păstrează distanța în timpul socializării, deși se află într-un spațiu acoperit.

La minutul 10:00 al filmulețului începe o petrecere. Niciunii dintre cei care se văd în video nu poartă măști și nu respectă distanțarea, deși evenimentul are loc într-un spațiu acoperit.

Petrecerea se desfășoară și în aer liber, unde Delia susține un concert în fața unei mulțimi care dansează fără distanțare. Se remarcă cum o echipă a televiziunii PRO TV îi ia declarații Adinei Buzatu, fără să poarte mască, nici reporterul, nici cameramanul, nici cele două femei care erau filmate.

Novum by the Sea este un resort de lux, de patru stele, inaugurat în Olimp în urma unei investiții de 15 milioane de euro. Inaugurarea hotelului a avut loc la 1 iulie, iar petrecerea în urmă cu două săptămâni, la sfârșitul lunii iunie.

Citeste si:
Antreprenor: În Vamă, muzica a fost dată tare și petrecererea a...
Andrei Șașu, antreprenor: În...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Sursa foto: Captură video

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri