Ana Maria Brânză a câştigat pentru a patra oară în carieră Cupa Mondială la spadă. Campioana la scrimă a terminat prima în clasament, cu 176.000 de puncte, fiind urmată pe podium de brazilianca Nathalie Moellhausen (157.000 de puncte) şi de chinezoaica Sun Yiwen (149.000), scrie Eurosport.

Ana Maria Brânză a mai triumfat de trei ori în această competiţie, în 2007-2008, 2008-2009 şi 2012-2013.

Decizia de acordare a titlurilor pe anul 2020 încă din această lună a fost luată de Federaţia Internaţională de Scrimă pentru că multe competiţii nu au putut fi organizate din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel FIE a decis ca scrimerii câştigători ai clasamentelor anuale 2020 la juniori şi seniori, individual şi pe echipe, să fie declaraţi în funcţie de rankingul mondial de la nivelul lunii martie 2020, atunci când a fost oprită activitatea competiţională.

Sursa foto: Facebook Ana-Maria Brânză

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri