Mai mulți bani pentru parohii: Gabriela Firea alocă peste 2,5 milioane de euro pentru reamenajări

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei în care sunt alocați peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitală. Realocarea financiară are loc înainte cu două luni de alegerile locale și presupune învestiții în sisteme video, reamenajări de curți, altare de vară sau remodelare bucătării, scrie Buletin.de București, preluat de G4Media.

Pe lângă restaurarea unor monumente și biserici, investițiile se mai îndreaptă spre: înlocuirea pardoselii cu marmură, încălzire termică în pardoseală, picturi din mozaic în exteriorul bisericii, placarea curților cu piatră și multe alte astfel de investiții.

Parohiile care ar urma să primească cei mai mulți bani

Parohiile care ar urma să primească cei mai mulți bani sunt:

  1. Biserica Militară, din str. Vitan Bârzești, cu 165. 000 de euro pentru continuarea construcției,
  2. Cancelaria Patriarhală, ar urma să primească 158.962 de euro pentru reabilitarea curții interioare, repararea sistemului de camere video al Cancelariei și reabilitarea pavajului de la Catedrala Patriarhală,
  3. Parohia Progresul 3, ar urma să primească 123.000 de euro pentru construirea unui cămin de bătrâni, lumânărar și pentru amenajarea gardului și grădinilor exterioare,
  4. Biserica Militari II, are alocați 103.000 de euro pentru extinderea și consolidarea bisericii.
  5. Biserica Izvorul Tămăduirii Colentina, ar urma să primească 103.000 de euro pentru continuarea construcției bisericii.

Citește integral pe Buletin.de București.

Citeste si:
COVID-19 | Firea promite câte 1.000 de euro pentru cei care vor...
Gabriela Firea promite...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Agerpres FOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri