Încă o româncă a fost depistată cu coronavirus în Grecia. Este internată într-un spital din Atena

Se înmulțesc cazurile de COVID-19 în rândul românilor care merg în Grecia. Presa elenă a semnalat miercuri două noi cazuri. Este vorba de o româncă de 60 de ani, internată acum într-un spital din Atena, și de un turist român în Corfu.

Este vorba despre o femeie care nu este turistă ci a venit în Grecia pentru a-și vizita fiica. Românca a trecut granița pe la Promachonas, a făcut testul aici și acesta a fost negativ.

După câteva zile, însă, femeia a prezentat simptome de infectare cu coronavirus, a mers la un spital local, i s-a făcut testul și acesta a ieșit pozitiv. Femeia a fost internată în spital, dar pentru că starea sa nu era foarte bună, a fost transferată la un spital din Atena, scrie Digi24.

Cel de-al doilea caz semnalat miercuri de presa din Grecia este al unui turist din Corfu, în vestul Greciei. Românul a fost plasat în carantină, alături de soția sa, despre care nu știm momentan dacă a fost infectată la rândul ei.

Grecia a raportat 58 de cazuri noi de Covid-19, în ultimele 24 de ore, 34 dintre acestea fiind turiști străini. Din totalul de 58 de cazuri noi, 28 au fost identificate la granița Kulata.

Citeste si:
Turiştii care intră în Grecia ar putea fi taxaţi pentru servicii...
Turiștii care intră în Grecia...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Sursa foto: vola.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri