Se înmulțesc cazurile de COVID-19 în rândul românilor care merg în Grecia. Presa elenă a semnalat miercuri două noi cazuri. Este vorba de o româncă de 60 de ani, internată acum într-un spital din Atena, și de un turist român în Corfu.

Este vorba despre o femeie care nu este turistă ci a venit în Grecia pentru a-și vizita fiica. Românca a trecut granița pe la Promachonas, a făcut testul aici și acesta a fost negativ.

După câteva zile, însă, femeia a prezentat simptome de infectare cu coronavirus, a mers la un spital local, i s-a făcut testul și acesta a ieșit pozitiv. Femeia a fost internată în spital, dar pentru că starea sa nu era foarte bună, a fost transferată la un spital din Atena, scrie Digi24.

Cel de-al doilea caz semnalat miercuri de presa din Grecia este al unui turist din Corfu, în vestul Greciei. Românul a fost plasat în carantină, alături de soția sa, despre care nu știm momentan dacă a fost infectată la rândul ei.

Grecia a raportat 58 de cazuri noi de Covid-19, în ultimele 24 de ore, 34 dintre acestea fiind turiști străini. Din totalul de 58 de cazuri noi, 28 au fost identificate la granița Kulata.

Sursa foto: vola.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri