Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat că, în ciuda cazurilor de coronavirus identificate în echipele de fotbal, campionatul Ligii I va continua, nu va fi amânat.

Ionuț Stroe a declarat, la postul de televiziune Digi24, că nu se pune problema deschiderii stadioanelor, însă nici campionatul Ligii I nu va fi amânat. Ministrul Tineretului și Sportului a făcut apel la respectarea normelor de siguranță.

”Așa cum viața merge înainte, și sportul trebuie să meargă înainte, însă respectând cu sfințenie regulile. În condițiile de față, cred că Liga I își poate încheia campionatul în siguranță”, a declarat Ionuț Stroe.

Întrebat dacă este de părere că vor mai fi cazuri în cadrul echipelor de fotbal și nu numai, ministrul a răspuns că e imposibil de evitat 100% acest lucru, însă cel mai important este să nu se creeze focare.

”E de așteptat să avem cazuri, însă important este să nu se transforme în focare”, a conchis Ionuț Stroe.

Retail jobs

Sursa foto: Agerpres FOTO
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri