Mai mult de 200 de persoane s-au întâlnit în localitatea gălățeană Umbrărești la un eveniment religios organizat în curtea unei case.

Organizatorul evenimentului, care a avut loc marți, 28 iulie, l-a mediatizat pe rețelele sociale. Peste 200 de localnici s-au adunat la o rugăciune comună contra coronavirusului, arată viață-liberă.ro.



În afară de oameni dispuși să încalce normele de distanțare socială, la rugăciune au apărut și polițiștii.

"După apariția imaginilor în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au constat că, în curtea unui bărbat de 27 de ani, din comună Umbraresti, ar fi avut loc o întrunire cu caracter religios, la care ar fi participat mai mult de 200 de persoane", a declarat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați.

Întrucât s-a constatat încălcarea legislației în vigoare cu privire la interdicțiile de a organiza activități în spații deschise, polițiștii l-au sancționat pe organizatorul întrunirii cu o amendă de 15.000 de lei

Contactat telefonic, primarul din Umbrărești, Paraschiv Stoica, nu a infirmat că a participat la întrunire, susținând că "nu a fost nimeni de la poliție să dea amenzi sau ceva de genul acesta. Ei nu stăteau apropiați, erau pe rânduri, la un metru distanță unii de alții, și erau în aer liber".

Foto: Viață Liberă

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri