Incendiu pe şoseaua Chitilei din Capitală. Pompierii intervin cu 14 autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit pe Șoseaua Chitila, din Sectorul 1 al Capitalei. Patru imobile au fost cuprinse de flăcări, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc. 22 de oameni au fost evacuați.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

"În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp", precizează sursa citată.

Au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite).

"În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele", menţionează ISUBIF.

Citeste si:
Asociația Colectiv critică alegerea lui Piedone în funcția de primar
Asociația Colectiv critică...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: ISUBIF

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri