Primarul orașului Comarnic este infectat cu noul coronavirus

Sorin Popa, primarul orașului Comarnic, județul Prahova, a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că a fost depistat cu infectat cu coronavirus și este internat în spital, scrie G4Media.

Edilul spune că starea sa de sănătate evoluează bine și îi îndeamnă pe oameni să respecte regulile de igienă și de distanțare și să poarte mască de protecție.

Județul Prahova se află între județele cu cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate în ultima perioadă. În ultimele 14 zile, peste o mie de noi infectări au fost depistate în Prahova.

Redăm mai jos postarea edilului:

Dragii mei!

Citeste si:
Soferii care tranziteaza Comarnicul ar putea fi taxati
Primarul din Comarnic vrea sa...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administreaza deja tratament.
În toată această perioada de pandemie, în care am fost implicat în toate activitățile Primariei, m-am protejat și am purtat mască, am respectat distanțarea socială și regulile de igienă și, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om între oameni și probabil că o secunda de neatenție a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Dați-mi voie, însă, să fac un apel la voi toți, să ne asigurăm împreună că respectăm distanțarea socială, purtarea măștii și regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepție, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile și să evităm tragedii! Pentru unii, mai bătrâni, mai vulnerabili, asta poate însemna moartea. Din acest motiv, cu gândul la părinții noștri, la copiii noștri, vă rog să respectați regulile de igienă și să purtați masca, atunci când situația o impune!

Starea mea evoluează favorabil și mă pregătesc să revin cu forțe proaspete pentru a face ce știu eu mai bine, să muncesc alături de voi, să coordonez activitatea primăriei și împreună să luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră!
Rămân alături de voi toți, indiferent de simpatiile politice!
Să ne auzim sănătoși! Doamne ajuta!
Al vostru, Sorin Popa.

Citeste si:
Companiile aeriene ÎNCURAJEAZĂ testarea COVID-19 pentru reluarea...
Companiile aeriene...
Sursa foto: Facebook/Sorin Popa

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri