Lumea este împărțită în clase sociale, surprinzând în plină activitate atât săracii, cât și bogații lumii. Dincolo de a fi bogații lumii, deținătorii unui astfel de top își urmează rutina și au hobby-uri ca toți ceilalți oameni. În plus, pandemia a creat ocazia ideală pentru fructificarea acestor hobby-uri. Pentru a stârni și mai mult curiozitatea din jurul lor, iată activitățile plăcute sau relaxante pe care zece dintre acești oameni le realizează, potrivit Businessinsider.com.

Bill Gates are câteva hobby-uri, pe care le consideră de modă veche, însă acesta se declară un avid jucător de bridge. Bridge este un joc de cărți între patru jucători. Se joacă cu un pachet întreg de cărți împărțite egal între jucători, care alcătuiesc două perechi adverse numite axe. Jucătorii aflați pe două laturi opuse ale mesei de joc constituie o pereche, de unde, probabil, denumirea de „bridge”. Gates mai spune și că îi place să joace tenis și să petreacă timp cu copiii săi.

Meryl Streep, actrița premiată, susține că adoră să tricoteze. Ba mai mult, aceasta și-a tricotat șalul pe care l-a purtat în filmul Doubt. În plus, actrița consideră tricotatul o activitate terapeutică.

Marissa Mayer, CEO Yahoo, a declarat, pentru publicația San Francisco, faptul că adoră să gătească. ”Cred că îmi place asta, pentru că sun un om de știință. Iar cele mai bune prăjituri sunt pură chimie”, a spus Mayer.

David Solomon, bancher american de investiții, CEO al Goldman Sachs, dar și producător de discuri, pariază pe activitatea de DJ în cluburi din Manhattan sau Brooklyn. Acesta mai spune și că este vital ca un om să aibă hobby-uri, deoarece pasiunile ajută la crearea unei lungi cariere.

Angelina Jolie, binecunoscuta actriță de la Hollywood, este încă o persoană cu un hobby ușor ieșit din comun. Împreună cu familia sa, Jolie colecționează cuțite. Jolie și-a arătat abilitățile cu un cuțit de fluturi, motivând că fascinația ei pentru arme vine din istoria din spatele lor. ”Există doar ceva frumos despre ele”, a spus ea.

Larry Ellison, antreprenor american, fondatorul și conducătorul companiei multinaționale "Oracle Corporation", susține că principalul său hobby este navigarea. ”Nu fumez, dar navighez”, a spus el. Acesta este un împătimit al Cursei americane de iahturi.

Steve Wozniak, inginer american de origine poloneză, specialist în calculatoare, cunoscut drept cofondator al companiei Apple Computer, joacă polo pe Segway. Jocul se practică în patru sferturi, iar fiecare echipă are cinci jucători. Există chiar și un campionat internațional al acestui sport, iar Wozniak este unul dintre câștigători.

Richard Branson, om de afaceri britanic, este binecunoscut pentru latura sa de aventurier. Surprinzător, Branson susține că îi place să joace șah. În plus, acesta spune că dacă partida de șah are loc pe plajă, alături de copiii săi, totul devine mult mai plăcut.

Jack Dorsey, cofondator și CEO al Twitter, și fondatorul și CEO al Square, a declarat că pentru relaxarea după o săptămână de muncă, obișnuiește să facă drumeții în zilele de sâmbâtă.

Sergey Brin, informatician și om de afaceri american, cofondator al companiei Google, împreună cu Lawrence Edward „Larry” Page, susține că adoră să testeze orice limită a corpului său. Aceasta include hocheiul cu role, gimnastică sau parașutism.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri