De la ora 19.00, localitatea Schitu Greci, din Olt, intră în carantină din cauza unui focar de coronavirus la Spitalul de Psihiatrie, scrie Digi24.

“Este vorba de satul Greci, din comuna Schitu, județul Olt, pentru care astăzi în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt am hotărât să instituim carantina, datorită numărului de persoane confirmate ca fiind infectate cu virusul Sars-CoV-2 în această localitate”, a declarat prefectul județului Olt, Florin Homorean.

Acesta spune că este vorba despre 11 persoane infectate în total din comună, din care în satul Greci sunt 10 persoane.

La data ultimului recensământ, satul Greci din comuna Schitu număra 937 de locuitori, potrivit prefectului.

Sunt impuse restricții cu privire la circulație, ieșirea și intrarea în localitate, restricții aplicate pe perioada stării de urgență. Este permisă intrarea și ieșirea din localitate pentru cetățenii care dovedesc că lucrează în altă localitate și nu prezintă simptomatologie specifică COVID, pentru situații de urgență, urgențe medicale dar am lăsat și pentru persoanele care tranzitează pe două drumuri județene, astfel încât să nu blocăm circulația în zonă.

Te poate interesa și: Harta zonelor din țară, unde masca de protecție este obligatorie

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri