Instituirea de către autorităţile austriece a unor controale sanitare stricte la graniţa cu Slovenia din cauza coronavirusului a provocat imense blocaje în trafic.Turiştii au aşteptat în unele locuri până la ora zece noaptea trecută, potrivit poliţiei, scrie Agerpres.

Importante noduri de legătură în Europa pe axa sud-nord, tunelurile rutiere Karawanken şi Loibl, la graniţa dintre Slovenia şi Austria, au fost pline de coloane de maşini lungi de mai mulţi kilometri, mulţi turişti întorcându-se din concediu, în special germani şi olandezi.

Coloana de maşini se întindea pe şapte kilometri cu un timp de aşteptare de trei ore la intrarea în Karawanken, în timp ce la Loibl se aşteaptă cinci ore.

Austria a oprit fiecare maşină care intră pe teritoriul său din Slovenia pentru a înregistra datele personale ale fiecărui pasager, chiar şi în tranzit, pentru a putea urmări contaminarea cu noul coronavirus.

Viena invocă o creştere constantă a infecţiilor pe teritoriul său, o treime dintre turişti fiind testaţi pozitiv la o lună după întoarcerea din Croaţia, destinaţie la sud de Slovenia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri