Inaugurarea metroului din Drumul Taberei, blocată de obiecții ale ISU

Ludovic Orban a declarat că Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie, care depinde de câteva obiecţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

"Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pe care le-am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorex, pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor, aşa cum am văzut în tot felul de speculaţii pe această temă", a afirmat Ludovic Orban, într-o deplasare în teritoriu, la Orşova, scrie Agerpres.

Premierul a participat, vineri, la Orşova, judeţul Mehedinţi, la prezentarea proiectului "Conducta de transport gaze naturale pe direcţia Prunişor-Orşova-Băile Herculane-Jupa".

Potrivit oficialilor, magistrala ar urma să fie deschisă pentru călători cel mai târziu săptămâna viitoare, scrie Digi24. Opt comisii de specialitate au recepționat până miercuri finalul lucrărilor, iar astăzi comisia centrală urmează să decidă punerea în funcțiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri