După 14 ani, construcțiile la Podul Ciurel din Captală sunt finalizate. Când va fi dat în folosință

Lucrările la Podul Ciurel, care face legătura dintre sudul și nordul Capitalei, au fost finalizate astăzi, iar ruta va fi dată în folosință începând de sâmbătă, 19 septembrie, se arată într-un anunț postat joi de Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Primarul General al Capitalei spune că este cea mai mare lucrare de infrastructură realizată în ultimii 30 de ani.

„Sâmbătă deschidem Podul Ciurel, cea mai mare lucrare de infrastructură realizată în ultimii 30 de ani în Capitală. Azi am facut ultimele verificari iar maine e zi doar de retusuri. Proiectul, început acum 14 ani, a stat aproape 10 ani în tribunale, o pierdere pentru bucureșteni care se traduce financiar în 10 milioane de euro plătiți în plus. 90% dintre lucrări au fost realizate în acești 4 ani de mandat”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Proiectul finalizat – Nod Virtuții - este componentă a unei lucrări de amploare, care va continua cu un drum expres până la Bd. Uverturii și apoi până la Șos. de Centură, se mai arată în anuțul postat de edil.

Citeste si:
Cum îl sfidează Gabriela Firea pe Nicușor Dan
Cum îl sfidează Gabriela...

„Pentru continuarea lucrărilor, avem deja semnat contractul de proiectare și execuție. Am încheiat prima etapă – acest pod hobanat peste Dâmbovița de la Ciurel-Nod Virtuții – urmează alte două care fac legătura de la Nod Virtuții până la Centura Capitalei și apoi de la Centura Capitalei până la Autostrada A1”, a declarat Marius Coaje, consilier al Primarului General.

Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri