Interlopul Sorin Raiciu, din clanul ilfovean Litrașu, urmărit la nivel național pentru tentativă de omor, a fost prins de polițiști și plasat în Arestul Central, scrie Newsweek.ro.

Raiciu și vărul său, Costel Raiciu, au fost dați în urmărire generală după ce și-au bătut crunt rivalii din clanul Iordan.

Sorin Raiciu, împreună cu Cristian Bogdan Luca, Adrian Dan și Bogdan Vasiliu se ascundeau într-o cabană din județul Prahova. După ce au fost localizați de polițiști, Raiciu a încercat să fugă de aceștia. S-a oprit după ce polițiștii au folosit armamentul din dotare.

În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei patru bărbați a încercat să fugă. Nu au rezultat victime.

Poliția Română

La acțiune au participat mai mulți polițisti de la Direcția de Investigații Criminale și Direcția Operațiuni Speciale, ambele structuri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Localitatea ilfoveană Chiajna a fost transformată într-un câmp de război de clanurile Litrașu și Iordan. Pe 23 iulie, în jurul orelor 19:10, 12 interlopi și-au reglat conturile în cel mai pur stil mafiot. Călin Pană și Liviu Iordan, șeful clanului Iordan, au fost opriți în trafic, tăiați cu săbiile și împușcați pentru că ar susține unul dintre candidații la Primăria Chiajna. Înainte de a porni atacul sângeros, membrii clanului Litrașu au repoziționat camerele de supraveghere amplasate pe stâlpii din localitate.

În urma măcelului, Costel Raiciu și vărul său, Sorin Raiciu, au dispărut fără urmă. De abia pe 27 iulie, după patru zile de la atacul mafiot, au fost dați în urmărire generală. Între timp, Costel Raiciu s-a predat autorităților, fiind acuzat de tentativă de omor.

Sursa foto: newsweek.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri