Simona Halep a trecut de Dayana Yastremska în optimile turneului de la Roma, scor 7-5, 6-4, scrie DigiSport.ro.

Simona Halep - Dayana Yastremsk 7-5, 6-4. Simona câștigă în optimi la Roma, după o oră și 28 de minute, iar în sferturi se va duela cu învingătoarea dintre Elena Rybakina (locul 18 WTA) și Yulia Putintseva (locul 30 WTA).

Halep și Yastremska nu au jucat niciodată la simplu, însă s-au întâlnit în proba de dublu, în urmă cu câteva zile, tot la Roma, când Simona Halep și Monica Niculescu le-au învins pe Elina Svitolina și Dayana Yastremska, scor 6-0, 6-1.

Adversara Simonei Halep, Dayana Yastremska, este considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din "noul val". Ucraineanca este și o cântăreață promițătoare și chiar a lansat câteva piese.

În vârstă de 20 de ani, Yastremska se află pe locul 29 WTA și are deja trei titluri de WTA câștigate, la Hua-Hin, Strasbourg și Hong Kong. La turneele de Grand Slam, Yastremska a obținut cea mai bună performanță în 2019, când a ajuns în optimi la Wimbledon.

Simona Halep a mai jucat două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri