Șapte copii cu vârste între 3 luni și 15 ani se află internați la Spitalul de Boli Infecționase din Iași după ce au fost infectați cu noul coronavirus.

”Din fericire nu au forme grave de boală, toți au forme ușoare, cei mai mulți dintre ei fiind asimptomatici”, precizează Carmen Dorobăt, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași într-o intervenție la Digi24.

Reprezentantul spitalului precizează că aceste cazuri nu pot fi legate de începerea școlii, însă se așteaptă ca numărul copiilor infectați să crească. De la începutul stării de urgență și până în prezent, Spitalul de Boli Infecțioase a avut 92 de pacienți cu vârste sub 18 ani, fără probleme deosebite.

Numărul cazurilor de coronavirus din România a urcat la 111.550, după raportarea a 1.333 de cazuri noi, în urma a 23.030 de teste, potrivit datelor furnizate sâmbătă, 19 septembrie, de Grupul de Comunicare Strategică. 89.119 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 4.402 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 18.09.2020 (10:00) – 19.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 42 de decese (21 bărbați și 21 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bacău, Brăila, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

Sursa foto: Volurol / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri