Un primar a decedat la puţin timp după ce a aflat că a câștigat la alegeri

Primarul comunei Sadova, Eugen Safta (PMP), care a câştigat un nou mandat, a decedat în noaptea de duminică spre luni, la puţin timp după ce a aflat rezultatul alegerilor.

Potrivit unor surse medicale, edilul a suferit un infarct şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, certificatul de deces fiind eliberat de către medicul de familie, scrie Agerpres.

Eugen Safta câştigase un nou mandat de primar cu 44,98%, la o diferenţă de 127 de voturi faţă de principalul său contracandidat de la PNL.

Alegeri locale 2020: Un primar decedat, votat într-o comună

Situație incredibilă într-o localitate din județul Olt. În Deveselu, localitatea scutului antirachetă, pe lista candidaților la primărie a rămas și numele primarului decedat în urmă cu două săptămâni de COVID-19, care a si castigat. Ion Aliman candida anul acesta pentru al treilea mandat la primăria din Deveselu. Pe 17 septembrie însă, a murit la spital, răpus de coronavirus.

Mulți dintre alegători au spus că au votat cu mortul pentru că a fost un primar bun și a făcut foarte multe lucruri pentru comunitate. Buletinele de vot erau deja tipărite și legea nu le-a mai permis să numească un alt candidat şi să-l înlocuiască pe liste. Chiar şi în aceste condiţii, oamenii nu s-au ferit să spună că l-au votat, chiat și mort fiind.

Citeste si:
BREAKING! Clotilde Armand este oficial primarul Sectorului 1
BREAKING: Clotilde Armand...

Citește mai mult aici.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri