Traian Băsescu propune Guvernului să discute cu Rusia pentru o eventuală importare a vaccinului anti-COVID-19

Traian Băsescu, fost președinte al României și europarlamentar în prezent, lansează o serie de atacuri la adresa lui Klauss Iohannis și a premierului Ludovic Orban legate de modul în care gestionează criza provocată de COVID-19. Una dintre propunerile acestuia este contactarea Guvernului Federației Ruse pentru a primi informații cu privire la eficiența vaccinului pe care îl produce.

În postarea sa de pe Facebook, Traian Băsescu face o cronologie a declarațiile făcute de către președintele Klauss Iohannic și Ludovic Orban de la începutul pandemiei și trece în revistă și problemele cu care se confruntă țara noastră în lupta împotriva COVID-19.

Acesta vine și cu o serie de soluții precum rezervarea de locuri la ATI în spitale din state membre UE dacă acest lucru este posibil, vaccinarea antigriplă masivă a populației, dar și deschiderea discuțiilor cu Rusia pentru vaccinul anti-COVID-19.

”Contactarea Guvernului Federaţiei Ruse pentru a primi informaţii cu privire la eficienţa vaccinului produs în Rusia, iar, în cazul unor concluzii pozitive, importarea de vaccinuri din Rusia dacă există cantităţi disponibile, până la livrarea vaccinurilor contractate de Comisia Europeană”, precizează Traian Băsescu în postarea de pe profilul său de Facebook.

Citeste si:
Băsescu îi acuză pe Barna și pe Orban că au prezentat un sondaj cu...
Băsescu îi acuză pe Barna și...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri