Sezonul de patinaj de la Rockefeller Center, scurtat din cauza pandemiei de coronavirus

Sezonul de patinaj de pe popularul patinoar de la Rockefeller Center din New York va fi cu mult mai scurt din cauza pandemiei de coronavirus şi a unor renovări planificate de mai multă vreme, informează DPA, preluat de Agerpres.

Patinoarul din Midtown Manhattan se va deschide la data de 21 noiembrie, însă sezonul de patinaj se va încheia la 17 ianuarie, relatează New York Times. Biletele vor fi puse în vânzare la 12 noiembrie, iar numărul patinatorilor cărora li se va permite accesul pe gheaţă va fi limitat pentru a facilita distanţarea fizică, potrivit publicaţiei citate.

Sezonul de patinaj de la Rockefeller Center se desfăşoară de obicei între jumătatea lunii octombrie şi sfârşitul lunii aprilie. Întreruperea sa mai devreme coincide cu o renovare planificată de mult timp a pieţei de la Rockefeller Center şi a unei galerii comerciale subterane din jurul ei, a adăugat New York Times.

Ceremonia tradiţională de iluminare a bradului de Crăciun de la Rockefeller Center se va desfăşura şi în acest an, însă data la care va fi aprinsă instalaţia de lumini şi modul în care va fi organizat evenimentul nu sunt deocamdată cunoscute.

Citeste si:
COVID-19 a acaparat SUA. Statul New York, cel mai afectat din țară
COVID-19 a acaparat SUA....
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri