Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va desfășura online evenimentul Noaptea Muzeelor

Pe 14 noiembrie 2020, se va desfășura Noaptea Muzeelor, anul acesta, online, pe pagina de facebook a Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Evenimentul va debuta la ora 19:00 și se va încheia la ora 23:00, iar vizitatorii virtuali vor putea urmări online prezentările făcute de specialiștii muzeului.

În prima întâlnire online a serii, de la ora 19:00, Dr. Angela Petrescu va vorbi despre pământul cel mai tânăr al României, Delta Dunării, și despre cele peste 250 de specii de păsări care cuibăresc aici.

La ora 21:00, în a doua întâlnire online cu Dr. Alexandru Iftime, biolog și muzeograf la Muzeul Antipa, veți afla de ce Marea Neagră este considerată de unii oceanologi un unicat hidrobiologic și veți afla care sunt speciile de pești și de nevertebrate care o populează.

Ediția online a Nopții Muzeelor la Antipa se va încheia la ora 23:00 cu prezentarea Dr. Tiberiu Sahlean despre fascinanta lume a viețuitoarelor cu sânge rece. Împreună cu specialistul muzeului vom face o incursiune în „Reptilia”, expoziție prin care puteți observa comportamentul unora dintre cele mai fascinante viețuitoare.

Citeste si:
Evenimentul Noaptea Muzeelor ar putea fi interzis de către autorităţi
Evenimentul Noaptea Muzeelor...
Sursa foto: antipa.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri