Dacă și tu faci partea din generația „millennials”, iar de când cursurile s-au mutat în online, iar munca este remote, ai resimțit mai mult ca oricând efectele izolării și ale singurătății, în general, e timpul să faci un pas decisiv în ceea ce privește perspectiva unei relații și să inviți persoana care ți-a atras atenția pe Facebook Dating sau Tinder în oraș, la o plimbare în parc sau la o cafea luată de la colț de stradă.

Nu are rost să amâni acest moment, deoarece există riscul să-ți creezi așteptări nerealiste și să idealizezi un avatar, înainte de a lua pulsul realității.

Și dacă ești pe cale să faci primul pas dincolo de un ecran digital și să ieși la o primă întâlnire, poți ține cont de câteva recomandări:

Puterea detaliilor

O pereche de cercei, o eșarfă, un parfum bine ales, o manichiură impecabilă, tocuri curățate, un machiaj discret: toate acestea contează enorm și, în plus, îți conferă multă încredere în tine. Așadar, renunță la gablonțurile şi la parfumurile primite în dar care nu te reprezintă și comandă-ți online un parfum Dolce & Gabbana, ia-ți câteva perechi de cercei pe care să îi poți purta, indiferent de ținută.

Ținuta potrivită

Cu siguranță nu vrei să impresionezi în sens negativ persoana cu care urmează să te întâlnești, ci doar să îi faci o impresie bună despre tine. Așadar, nu alege ceva care nu te reprezintă, de exemplu, nu purta rochie, dacă nu o faci de obicei, riști să te simți inconfortabil. Totodată, nici inadecvat, nu este cazul să te îmbraci subțire, dacă afară este frig. Dacă ești adepta combinațiilor de culori, nu miza pe sobrietate. Alege exact hainele care te reprezintă, deoarece îți dorești să impresionezi fiind tu, nu altcineva.

În același timp, este important momentul când planifici întâlnirea, să ai timp suficient la dispoziție să îți cumperi hainele potrivite, motiv pentru care e bine să le achiziționezi din timp. S-ar putea să nu se așeze pe tine așa cum te-ai aștepta, ba mai mult, să te incomodeze sau să nu se potrivească exact măsurile. În plus, nu e o noutate că încălțămintea nouă este incomodă și adeseori produce bătături și bășici pe piele, situație care ar periclita grav întâlnirea, mai ales dacă empatia nu este punctul forte al celuilalt. Pentru a evita astfel de impedimente, alege să porți ceva în care te simți bine, confortabil, chiar asumându-ţi riscul că nu vei epata. În fond, e vorba despre tine, nu de un personaj din „Sex and The City”.

Încrederea în sine

Încrederea în tine e cel mai important accesoriu și trebuie să fii conștientă de acest lucru. Simte-te bine în pielea ta și nu lăsa nesiguranțele să iasă la suprafață, chiar dacă ai impresia că sinceritatea ar putea fi un adevărat atu.

În discuții, nu te concentra pe eșecurile fostelor relații și nici nu povesti despre acest lucru. Încearcă să discuți cu persoana de lângă tine despre pasiuni, planuri, vacanțe trecute și lucruri care vă fac efectiv plăcere.

Față în față, nu încerca să monopolizezi conversația, să îți întrerupi interlocutorul, e un aspect care l-ar putea deranja foarte mult pe cel de lângă tine, astfel încât să nu mai vină la o nouă întâlnire.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri