Un incendiu puternic a izbucnit în această după-amiază în localitatea Moieciu de Sus din județul Brașov. Focul a pornit de la o pensiune și s-a extins la alte două pensiuni. Pompierii militari intervin cu cinci autospeciale.

La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoscara mecanică.

ISU Brașov acționează pentru stingerea focului cu echipaje de la SVSU Bran, Râșnov și Cristian.

Din primele informații, în locația de la care a pornit incendiul erau persoane cazate. Acestea s-au autoevacuat la timp. O singura persoană a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale.

Reacția Poliției

"Astăzi, 28 noiembrie 2020, în jurul orei 16.00, Poliția Stațiunii Bran a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un imobil situat pe raza localității Moieciu de Sus din județul Brașov se desfășoară un incendiu.

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, respectiv un imobil, care a ars în totalitate și alte două imobile, care au ars parțial, ca urmare a propagării flăcărilor la nivelul acestora.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului, în cadrul unui dosar penal", a declarat Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Sursa foto: ISU Brașov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri