Un alegător din municipiul Brăila a reclamat că a primit un buletin de vot pe care era aplicată ştampila "Anulat", potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"La o secţie de votare din municipiul Brăila, o persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată ştampila de vot. În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ştampila 'Anulat'. Ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila, conform Agerpres.ro.

Potrivit IPJ, la nivelul judeţului Brăila, procesul de votare a început fără probleme deosebite, paza şi protecţia celor 282 secţii de votare pe raza judeţului fiind asigurată de 270 de efective, respectiv 105 poliţişti, 80 de jandarmi, 22 de reprezentanţi ISU, 57 poliţişti de frontieră şi şase de la alte structuri.

"Pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, 142 de poliţişti vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică. Pentru un plus de siguranţă, la nivelul judeţului sunt constituite 216 echipe de intervenţie, formate din angajaţi ai structurilor MAI, capabile să intervină în cel mai scurt timp dacă situaţia o impune", se mai arată în comunicatul IPJ Brăila.

Sursa foto: roibu/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri