Administratia Națională de Meteorologie a emis, luni dimineață, o avertizare meteo pentru întreaga țară. Dacă în unele zone vor fi ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului, în celelalte se vor semnala precipitații mixte și polei. Prognoza meteo a fost emisă pentru intervalul luni, ora 14:00 - marți, ora 10:00, scrie Digi24.ro.

În intervalul menționat, în Oltenia, sudul Banatului și local în Muntenia, precum și în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură va ninge și se va depune strat de zăpadă.

Mai ales în Oltenia și sud-vestul Munteniei acesta va depăși pe arii restrânse 8...10 cm, iar la munte se vor atinge grosimi de 15...20 cm.

Prognoză meteo specială pentru București

Începând de astăzi de la ora 20:00 și până marți la ora 10:00, în capitală, vremea va fi închisă și temporar se vor semnala precipitații mixte, ce vor favoriza depuneri de polei. Cantitățile de apă vor fi în jur de 10 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu rafale de 40...45 km/h. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Sursa foto: Shutterstock / Tainar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri