AUR se solidarizează cu arbitrul român acuzat de rasism

AUR, partidul naționalist care a băgat în Parlamentul României conspiraționiști, misogini și rasiști, a dat un comunicat de presă în care își exprimă solidaritatea față de arbitrul Sebastian Colțescu, arbitru acuzat de rasism în timpul unui meci dintre PSG și Istanbul Bașakșehir.

Conform comunicatului de presă, „AUR consideră că datoria instituţiilor statului român este să îi apere pe cetăţenii români, nu să îi supună unor atacuri şi unor presiuni dictate de corectitudinea politică a unor grupuri de interese.”

"Susţinem corectitudinea pe terenul de sport, nu intoleranţa generată de corectitudinea politică. Azi e Colţescu, mâine poate fi oricare dintre noi. Da, rasismul este inacceptabil, dar situaţia care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colţescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel naţional şi internaţional", a declarat copreşedintele AUR George Simion conform Agerpres.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri