Pană de curent în cartierul Berceni

Lipsa apei calde și a căldurii nu este singura problemă a Bucureștiului. Unele zone din Capitală sunt nevoite ”să înfrunte” și bezna din apartamente.

UPDATE 23:35: Energia electrică a revenit.

UPDATE 23:09: În urma publicării acestui articol, E-Distribuție Muntenia a reacționat: “Echipele de intervenție ale E-Distribuție Muntenia se află pe teren și lucrează la remedierea incidentului apărut în rețeaua de distribuție care deservește clienții din zona bulevardelor Emil Racoviță și Alexandru Obregia din sectorul 4 al Capitalei. Regretăm neplăcerile resimțite de clienții noștri și îi asigurăm că intervenim pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în cel mai scurt timp posibil."

Știrea inițială:

În cartierul Berceni, pana de curent durează de la ora 18:00. Sunt afectate arterele Obregia, Șoseaua Berceni, strada Emil Racoviță, dar și strada Nițu Vasile.

Citeste si:
Un proiect de mini-oraș va fi dezvoltat în sudul Capitalei
Un mini-oraș, care se va...

Potrivit primelor informații, pana de curent ar fi trebuit să fie rezolvată până la ora 22:00. Reprezentanții ENEL nu răspund la telefon, însă mesajul vocal din așteptare anunță că situația se va soluționa la ora 1:00, în timpul nopții.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri