Unul dintre cei doi polițisti răniți grav în accidentul cu ambulanţa din Olt a murit

Unul dintre cei doi polițisti răniți în prima zi a anului, în accidentul cu ambulanţa produs în Olt, a murit. Oamenii legii se aflau în misiune și însoțeau o salvare ce transporta un pacient care avea un comportament violent. Bărbatul avea 50 de ani și era polițist în cadrul Postului de Poliţie Morunglav de un deceniu, scrie Digi24.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt deplânge stingerea din viaţă a colegului nostru, Nitu Fănel, în vârstă de 50 de ani, din cadrul Postului de Poliţie Morunglav. Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toţi şi ne-a încărcat inimile de durere, tristeţe şi compasiune", a transmis Poliţia Olt.

Pe 1 ianuarie, Poliția Română anunța prin centrul Infotrafic un accident rutier pe o șosea din județul Olt, cu doi polițiști răniți grav după ce mașina de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu o ambulanță. Ambele autospeciale erau în misiune. Cei doi agenți, alături de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, transportau la spital "o persoană al cărei comportament era deviant”.

Persoana violentă era transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, având semnalele luminoase în funcțiune.

Întrucât pacientul ar fi devenit violent, șoferul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta.

Citeste si:
Reformarea pompierilor din Constanța: Sute de angajați, trimiși la...
Reformarea pompierilor din...

Sursa foto: Sindicatul Europol/Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri