Gimnasta Larisa Iordache, dublă campioană europeană la Mersin, a ocupat primul loc în clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2020, alcătuit de Consiliul Asociaţiei Presei Sportive din România (APSR).

Larisa Iordache, care a cucerit patru medalii la Campionatele Europene din Turcia, aur la bârnă şi sol, argint la sărituri şi cu echipa, a fost urmată în ierarhie de jucătoarea de tenis Simona Halep şi de luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu.

Halep, numărul doi mondial, a câştigat anul trecut trei titluri, la Dubai, Praga şi Roma, în timp ce Alexuc a obţinut aurul la Europenele de la Roma.

De remarcat şi prezenţa noului ministru al Tineretului şi Sportului, Carol-Eduard Novak, care a obţinut trei medalii la Campionatele Mondiale paralimpice de anul trecut, potrivit sursei citate.

Clasamentul celor mai buni sportivi români din 2020

1. Larisa Iordache (gimnastică artistică)
2. Simona Halep (tenis)
3. Alin Alexuc-Ciurariu (lupte greco-romane)
4. Simona Radiş, Ancuţa Bodnar (canotaj, dublu vâsle)
5. Laura Ilie (tir)
6. Echipajul feminin de 8+1 al României (canotaj)
7. Ciprian Tudosă, Marius Cosmiuc (canotaj, dublu rame)
8. Adriana Ailincăi, Iuliana Buhuş (canotaj, dublu rame)
9. Carol-Eduard Novak (paraciclism)
10. Ana-Maria Popescu (scrimă)

Sursa foto: Facebook/ Simona Halep

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri