CIA a publicat toate documentele despre OZN-uri pe care le deține

Toate documentele făcute publice de serviciul secret de informații al SUA care fac referire la OZN-uri pot fi descărcate de aici.

Conform The Independent, Site-ul The Black Vault, deținut de John Greenewald Jr. a publicat o arhivă care conține toate documentele despre OZN-uri declasificate de CIA.

Greenewald a scanat mii de pagini după ce a făcut aproximativ 10,000 de solicitări în baza accesului la informațiile de interes public.

Totuși, Greenewald spune că CIA a făcut documentele astfel încât să fie incredibil de dificil să fie utilizate.

Le-au publicat într-un format foarte vechi care face documentele să fie aproape inutilizabile. Modul în care le-au dat împiedică foarte mult realizarea unei cercetări pe baza lor.

Citeste si:
Declaratii ULUITOARE: Un pilot descrie momentul in care aeronava sa...
Declaratii ULUITOARE: Un...

John Greenewald Jr.

Unul dintre cele mai interesante documente este unul în care unui oficial din CIA i-a fost adus „ceva” legat de un OZN. El s-a uitat la respectivul obiect, după care a oferit mai multe sfaturi referitoare la ce trebuie făcut cu el. Sfaturile oferite sunt încă clasificate.

Greenewald a spus că va continua cercetarea asupra OZN-urilor și va anunța dacă mai există documente care încă nu au fost declasificate.

Citeste si:
Harta monoliților: unde și când au apărut misterioasele structuri
Harta monoliților: unde și...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri