O barmaniţă din municipiul Bistriţa a fost sancţionată de jandarmi cu 2.000 de lei pentru că a servit un client în interiorul localului situat în apropierea gării, cu toate că, din cauza restricţiilor impuse de pandemie, acest lucru este interzis în localitate.

Potrivit unei informări remise de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, femeia a fost surprinsă în timp ce îl servea pe client în interior şi a fost amendată.

"Persoana în cauză a fost sancţionată cu 2.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor stabilite potrivit art. 5, alin. 3, lit. f, privind suspendarea temporară a activităţii acestor operatori economici. Operatorii economici trebuie să cunoască faptul că în această perioadă nu este permisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci (conform art. 6, pct. 7, H.G. nr 3 din 13.01.2021)", a transmis Jandarmeria.

Începând cu data de 12 ianuarie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a decis ca, la nivelul municipiului Bistriţa, să fie stopată temporar activitatea în interior a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, sălilor de jocuri de noroc, cinematografelor şi instituţiilor de spectacole.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri