Poliţiştii şi jandarmii au aplicat amenzi administratorului unei societăţi comerciale şi celor 32 de participanţi la un eveniment privat care se desfăşura într-un local fără respectarea prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, potrivit Agerpres.

"Ieri, în jurul orei 21,00, poliţişti din cadrul Secţiei 19 Poliţie, împreună cu echipaje ale Direcţiei Generale de Jandarmi, s-au deplasat la o adresă din Sectorul 5, întrucât existau date şi indicii despre existenţa unui eveniment privat organizat în interiorul unei societăţi comerciale, fără respectarea prevederilor Legii 55/2020", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului au fost legitimate 32 de persoane, aflate în faţa şi anexa imobilului, în interiorul societăţii, precum şi în spatele clădirii, în aer liber, care nu respectau prevederile Legii 55/2020.

"Au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 22.000 de lei, administratorul fiind sancţionat cu suma de 10.000 de lei, iar persoanele din anexă cu suma de 1.000 de lei", arată sursa citată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri