Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, după întâlnirea cu ministrul Mediului, Tanczos Barna, şi reprezentanţii primăriilor celor şase sectoare, că este necesară trecerea la colectarea selectivă a deşeurilor.

El a menţionat că problema deşeurilor a fost „mult timp amânată" în Bucureşti, dar că în acest moment PMB şi cele şase primării de sector au „o viziune comună" despre modul în care trebuie rezolvată această chestiune. Nicuşor Dan a arătat totodată că această viziune comună se va concretiza într-o nouă strategie şi un nou plan de acţiune.

Am fost cu toţii de acord că trebuie să trecem la colectarea selectivă. O să urmeze şi o dezbatere publică", a precizat edilul general.

El a subliniat că este necesară implementarea principiului „plăteşti cât arunci", menţionând că modalitatea în care sectoarele colectează deşeurile trebuie să fie unitară, astfel încât procesul de informare să fie mai rapid, potrivit Agerpres.

Totodată, va fi alcătuit un grup de lucru, iar următoarea întâlnire dintre factorii de decizie va avea loc peste două săptămâni.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri