Nicușor Dan: Fără statui noi în București

Nicușor Dan, primarul general al municipiului București a transmis într-o postare pe pagina sa de Facebook că oprește toate finanțările pentru statui noi, în București și că a solicitat Poliției Capitalei să verifice neregulile privind monumentele realizate în anii trecuți.

Edilul a precizat că fondurile care erau dedicate construirii de noi statui vor fi direcționate către sistemul de termoficare, dar și către combaterea poluării din Capitală și înspre dezvoltarea infrastructurii de transport.

„Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliția Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuți în București. Cei responsabili vor fi identificați și sancționați, iar informațiile strânse vor fi trimise mai departe poliției, pentru eventuale inculpări”, a anunțat Primarul Capitalei.

„Anunț în același timp că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanțare pentru noi statui în București. Redirecționăm banii pentru investițiile prioritare, neglijate de precedenta administrație – în modernizarea sistemului de termoficare, în combaterea poluării, în dezvoltarea infrastructurii de transport”, a mai scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
O centrală provizorie ar putea fi construită la fostul CET Titan
O centrală provizorie ar...

Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliția Capitalei în legătură cu mai multe monumente...

Posted by Nicușor Dan on Thursday, 18 February 2021
Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri